originele cadeaus voor plechtige communie

Originele Cadeaus Voor Plechtige Communie

Ben je op zoek naar een cadeau voor het Vormsel van familielid? Dan weet je misschien niet onmiddellijk wat je precies kan geven. Ze zijn vaak geen kinderen meer, maar ook nog niet volwassen. Hier vind je enkele cadeau ideeën voor de communie van een kind van 12 jaar.

Opblaasbare Bokskegel

Voor kinderen die vol energie zitten, kan dit een leuke bezigheid zijn. Bovendien kunnen ze ook stress en frustraties afreageren op een veilige manier. In ieder geval is zal deze bokskegel het kind meer doen bewegen.

Mini Voetbaltafel

Heeft de vormeling een broer of zus? Dan kunnen ze gemakkelijk met hun tweetjes tafelvoetbal spelen! Deze kleine voetbaltafel kan je overal meenemen en is voor kinderen veel beter dan een grote kickertafel voor vier volwassenen.

mini voetbaltafel voor tafelvoetbal

Alpaca pantoffels

Dit communie cadeau is vooral bedoelt voor meisjes. Deze schattige alpaca sloffen passen vanaf schoenmaat 36, dus voor vele communicantjes zullen deze pantoffels al passen! Ze zijn warm, superzacht en bovenal: super schattig!

alpaca voetwarmer

Spaarpot Machine

Een spaarpot wordt wel vaker cadeau gegeven aan een kind. Dat motiveert hen om meer te sparen. Er bestaan veel mooie spaarpotten die als decoratie kunnen dienen, maar deze gokkast spaarpot gaat nog een stap verder. Sparen wordt een leuke bezigheid: Want door aan de hendel te trekken, is het mogelijk om je centjes terug te winnen!

 gokkast spaarpot

Plasma Bal

Is jouw petekind geïnteresseerd in coole technologische gadgets? Dan is deze plasma bal een perfect communiecadeau! In het donker kan je zien hoe het plasma doorheen de bol stroomt. Wees gerust! Onder toezicht van een volwassene is het volledig veilig!

plasma bol

Haarkrijt

Meisjes die hun Plechtige Communie doen, beginnen vaak te experimenteren met producten zoals nagellak, mascara of een gezichtsmasker. Bij mijn zus en haar vriendinnen is dat toch het geval. Ze proberen zichzelf uniek te maken en een eigen stijl te ontwikkelen. Dit haarkrijt is een leuk communie geschenkje dat ze wellicht leuk zullen vinden.

haarkrijt

Ik wens je veel succes met het vinden van een leuk vormsel cadeau. Met deze inspiratie weet je waarschijnlijk al wat voor geschenk je kan geven. Zoek je toch nog meer ideeën, bekijk dan eens ons artikel rond cadeaus voor Eerste Communie.

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen