originele cadeaus voor eerste communie

Originele Cadeaus Voor Eerste Communie

Als je aan "Eerste Communie" denkt, dan weten we allemaal dat er feest en cadeaus bij horen. Omdat het niet altijd gemakkelijk is om cadeautjes te vinden voor een eerste communicant, willen wij jou graag helpen met deze Eerste Communie geschenkjes.

Snoep Grijpautomaat

Kinderen houden van beloningen. Met deze grijpautomaat kunnen ze zich urenlang bezighouden met het grijpen naar snoepjes of cadeautjes. Je kan helemaal zelf kiezen welke lekkernij je in de grijpautomaat legt.

Mini Voetbaltafel

Heeft hij/zij een broer of een zus. Dan kunnen ze samen deze kleine versie van tafelvoetbal spelen. Dankzij het kleine formaat kan je het gemakkelijk verplaatsen en kunnen kinderen het op hun eigen hoogte plaatsen.

mini voetbaltafel voor tafelvoetbal

Opblaasbare Bokskegel

Heeft jouw petekind of metekind altijd veel energie? Of weet die niet altijd wat te doen met stress of boosheid? Dan is dit een perfect communiecadeau. Want met deze bokskegel kan ieder kind op een veilige manier stoom aflaten. 

Spaarpot Machine

Met een spaarpot leren kinderen om goed op hun centjes te passen. Deze gokkast spaarpot geeft daar een speciale wending aan. Want door aan de hendel te trekken, kan je het gespaarde geld terugwinnen! Dit maakt van sparen een grappige activiteit!

gokkast spaarpot

Voetbal voor in huis

Als het buiten slecht weer is, dan kunnen kinderen zich snel vervelen. Gelukkig kunnen ze nu ook binnen actief blijven, dankzij deze speciale Air Powered Voetbal! Deze bal zweeft vlak boven de grond en heeft een buitenrand van rubber zodat hij geen schade aanricht. 

air powered voetbal

Hopelijk heb je meer ideeën opgedaan tussen deze Eerste Communie geschenken. Je bent zeker al op het juiste pad om een origineel communiecadeau te vinden. Voor meer inspiratie, bekijk dan zeker ook onze andere cadeaus voor kinderen.

Voor kado's voor iets grotere kinderen, bekijk dan onze cadeaus voor Plechtige communie.

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen