Over KrokoGifts

KrokoGifts is een cadeauwebshop die in 2023 werd opgericht door Natan Février met als doel om geschenkartikelen aan te bieden die afwijken van de alledaagse cadeaus. Daarom staat originaliteit centraal. Onze cadeautjes variëren van uniek speelgoed tot nuttige gadgets tot humoristische cadeaus. Zo vindt je voor iedere persoon wel een leuk en uniek cadeau.

Over de oprichter

"Als kind al werd ik gefascineerd door ongewone nuttige hebbedingetjes, dingen die bijna niemand heeft maar die vroeg of laat van pas komen. Een paar simpele voorbeelden: een compacte eerste hulp kit, een keukengadget of schattige miniatuur versie van een spel of gebruiksvoorwerp. Omdat ik zulke cadeautjes graag zou krijgen, ging ik ervan uit dat andere mensen ook geïnteresseerd kunnen zijn. Daarom heb ik in bijberoep deze webshop gecreëerd om originele cadeaus en gadgets aan anderen aan te bieden."

Onze locatie

Wij werken vanuit de Stationsstraat in Galmaarden, Vlaams-Brabant. KrokoGifts heeft nog geen vaste locatie. Onze voorraad ligt voorlopig opgeslagen op de zolder van een privéwoning. Daarom kunnen wij ook geen bezoekers ontvangen of afhaling aanbieden op ons adres. Wat wij wel aanbieden, is lokale levering aan inwoners van Galmaarden en omliggende gemeenten, uiteraard aan goedkopere tarieven dan met een pakjesdienst. We hopen om in de toekomst onze eigen locatie het hebben.

Heb je vragen over bestellen bij KrokoGifts? Dan kan je hier de veel gestelde vragen bekijken:

Voor gelijkaardige webshops, bekijk de online gids: cadeau, gadget en webshop.