jonge vrouw met cadeautje

Leuke En Bijzondere Verjaardagscadeaus Voor Je Vriendin

Of je nu een cadeau zoekt voor je lief of voor je beste vriendin, deze originele cadeaus zullen haar verrassen met haar verjaardag. Je kan deze kadootjes natuurlijk ook geven bij een andere gelegenheid, bijvoorbeeld als kerstcadeau. Tussen deze ideeën vindt je zeker het beste cadeau voor je vriendin.

LED Lichtgevend Letterbord

Besteedt ze veel aandacht aan haar interieur? Of zorgt ze dat haar decoratie altijd past bij de tijd van het jaar? Dan moet je absoluut deze lichtbox geven met 84 letters en symbolen! Met dit originele cadeau kan je vriendin de tekst aanpassen naar alles dat ze wil.

een lichtbox die licht geeft met aanpasbare tekst

Snugs Deluxe Deken Met Mouwen

Kijkt ze graag een film of serie onder een warm deken? Dan is dit het beste cadeautje voor je vriendin! Deze plaid is zo zacht als een fleece deken en super zacht! Dit kado is ideaal voor een koude avond of ochtend. Ze kan er in huis mee rondwandelen zoals met een hoodie.

Zwembad Hangmat

Verjaart jouw vriendin in de zomer? Dan kan je iets geven dat haar helpt afkoelen: Deze zwembad hangmat bijvoorbeeld! Hiermee kan ze tegelijk van de zon en het water genieten. Hij neemt ook minder plaats in dan een gewone luchtmatras.

zwembad hangmat

Cocktail Shaker Set

Is ze creatief of heeft ze verstand van smaken combineren? Dan is deze cocktail set het perfecte kado! Het maakt niet uit of ze een beginner is of een expert in cocktails maken, want met dit origineel cadeau zal jouw vriendin zich uren lang kunnen bezighouden.

cocktail shaker set met receptenboek

Nekmassage Kussen

Heeft jouw vriendin last van stress en moet ze meer ontspannen? Dan kan jij helpen door een ontspannend cadeau te geven! Dit nekmassage apparaat maakt gebruik van trillingen om helemaal tot rust te komen.

Alpaca Pantoffels

Houdt ze van schattige dieren? Dan kan je haar deze mooie, zachte alpaca slippers cadeau geven! Ze passen van schoenmaat 36 tot 41. Deze pantoffels zijn het perfecte cadeau voor vriendinnen die dol zijn op lama's en alpaca's!

alpaca sloffen

100 Dagen Fitness Challenge

Houdt je vriendin van sport of wil ze meer bewegen? Dan is dit het beste cadeau voor je lief of vriendin. Hiermee kan ze elke dag een nieuwe fitness oefening doen. Elke week wordt het iets moeilijker. Jullie kunnen ook samen deze challenge doen en elkaar motiveren.

kras voor een nieuwe fitness opdracht

De kans is groot dat deze super goede cadeau-ideeën jou geïnspireerd hebben. Wij wensen jou dan ook veel succes met jouw vriendin of lief te verrassen. Weet je toch nog niet welk cadeautje je vriendin het leuks zou vinden, bekijk dan onze tips om het beste cadeau voor haar te vinden.

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen