lentefeest met veel familie

Beste Cadeautjes Voor Lentefeest 2024

Is er iemand in je familie dat binnenkort zijn of haar Lentefeest viert? Dan ben je zeker op zoek naar een leuk cadeau om te geven. Wij willen graag die zoektocht een beetje gemakkelijker maken door je te inspireren met deze geschenkjes.

Opblaasbare Anti-Stress Bokskegel

Kinderen zitten vol energie en emoties. Met deze bokskegel kunnen ze dat allebei uitwerken op een veilige en leuke manier. 

Spaarpot Machine

Een spaarpot wordt vaak gegeven om kinderen aan te zetten om te sparen. Deze gokkast spaarpot doet het nog beter en maakt er een spel van. 

gokkast spaarpot

Mini Voetbaltafel

Voor je kleine kapoen is het nu mogelijk om tafelvoetbal te spelen met broer of zus. Deze mini versie is perfect voor kinderen, want aan een grote kickertafel kunnen ze met moeite aan.

mini voetbaltafel voor tafelvoetbal

Alpaca Pantoffels

Deze schattige alpaca slofjes passen van maat 36 tot 41. Ieder meisje die haar Lentefeest doet, zal dit een leuk cadeau vinden. 

alpaca voetwarmer

Pop-It's

Voor diegenen die nog niet weten wat een Pop-It is: Het is een siliconen vorm met bubbels in die steeds weer opnieuw kunnen ingedrukt worden. Dat maakt het een leuke bezigheid voor kinderen.

pop it balpop rups met zuignapjes

Deze cadeautjes zijn geschikt als Lentefeest cadeau voor een kind van 6 of 7, maar ook voor kinderen die hun Lentefeest op 12 jaar doen. Zoek je een bedankje voor de aanwezigen? Bekijk dan hier enkele ideeën om de peter en meter te bedanken.

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen