meter en peter bedanking cadeaus

Meter En Peter Bedanking Cadeaus Voor Communie

Is het binnenkort de Eerste of Plechtige Communie van je zoon of dochter? Dan wordt je communicant binnenkort overladen met cadeautjes. Maar het is ook belangrijk om een bedankje te voorzien voor de peter en meter. Hier zijn enkele originele communie bedankjes voor de meter en peter.

Cocktail Shaker Set

Bij een feestelijke gelegenheid als een communie kan je ook een feestelijk cadeau geven. Met deze cocktail shaker set kunnen zowel beginners als gevorderden onmiddellijk beginnen, want er zit ook een receptenboekje bij! Ideaal voor creatieve personen!

 cocktail shaker set met receptenboek

Nek Masseur

Dit cadeau is perfect voor een meter die al een beetje ouder is. Maar je kan er ook zeker een jonge meter mee bedanken. Dit nekmassage kussen helpt om te volledig te ontspannen, zowel thuis als op reis.

 

6-in-1 Gereedschap Pen

Dit is een zeer goed communie cadeau voor de peter. Deze pen heeft 6 functies in totaal: waterpas, liniaal, pen, stylus (voor touchscreen) en schroevendraaiers (+ en -). Zeker voor een handige Harry is dit een leuk bedankje.

 

Led Lichtbox - Displaybord

Met dit decoratieve item kan men zelf de tekst bepalen. Hiermee breng je het hele jaar door variatie in je interieur.

 een lichtbox die licht geeft met aanpasbare tekst

Darts Set

Dit is misschien wel de beste bedanking voor de peter: een darts bord met 6 pijltjes. Dat zijn genoeg pijtjes om met twee personen te spelen. Hij kan dus direct een vriendschappelijk toernooi organiseren!

 darts set bevat 1 darts bord en 6 darts pijltjes

Communiefoto's

Het is natuurlijk logisch om veel foto's te maken van de ceremonie en het communiefeest. Vaak wordt aan alle aanwezigen een kaartje gegeven met een foto en tekstje. Voor de meter en peter kan je iets specialer geven zoals een klein fotoalbum, een poster met de beste foto's of een mooi fotokader.

Er zijn natuurlijk nog veel meer manieren om de peter en de meter te bedanken, maar ik hoop dat je toch meer inspiratie hebt. Ik wens jullie een prachtige communie! 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen