man en vrouw openen cadeau samen

7 Cadeaus Voor Hem En Haar Samen

Er zijn momenten dat je een cadeau voor een vriend, vriendin of familielid wil kopen. Als je geen apart cadeau kan bedenken voor de partner, dan is de oplossing heel simpel: koop één cadeautje voor hem en haar samen! Hier zijn onze topcadeau-ideeën voor haar én hem:

Cocktail Shaker Set

Iets nieuws proberen is samen altijd leuker dan alleen. Bovendien kan je het geven aan zowel nieuwe koppels alsook aan langdurige stelletjes. In beide gevallen kunnen ze er een leuke date night van maken met z'n tweetjes. Er is een receptenboekje inbegrepen, dus ervaring is niet vereist!

 cocktail shaker set met receptenboek

Shots Pong

Zoek je een cadeau voor twee mensen die houden van feesten en ambiance? Dan is dit misschien iets voor hen samen: Shots Pong. Dit is een kleinere versie van bierpong, maar daarom niet minder leuk.

 shots pong

Scratch Poster: 100 Dagen Fitness

Houden ze van sport of uitdagingen in het algemeen? Geef hen dan deze poster zodat ze samen de uitdaging aan kunnen gaan! Deze challenge zal hun band zeker versterken!

 kras voor een nieuwe fitness opdracht

Darts Set

Darts is niet alleen voor mannen. Dit cadeau is perfect voor een stel dat van competitie houdt. Bovendien kunnen er altijd nog meer mensen meespelen.

 darts set bevat 1 darts bord en 6 darts pijltjes

Metalen Breinbreker Puzzel

Wil je hen een cadeau geven dat een mentale inspanning vraagt? Dan kan je deze metalen breinbrekers geven. Het is de bedoeling om de juiste manier te vinden om de metalen staafjes uit elkaar te halen.

 

Picknicklaken Voor Fietstochten

Houden ze van fietsen in de natuur of gaan ze graag picknicken? Dit is het cadeau voor hen samen! Dit cadeautje voor hem en haar zorgt ervoor dat ze altijd comfortabel zitten tijdens een picknick, zelfs op nat gras!

 picknick laken

Zwembad Hangmat XL

Wil je een cadeau kopen voor twee mensen die graag ontspannen in het zwembad? Geef dan dit kado voor hem en haar samen! Hiermee kunnen ze zonnebaden terwijl ze genieten van het water.

 zwembad hangmat xl

Of je nu op zoek bent naar kleine cadeautjes, een kerstcadeau of valentijnscadeau voor hem en haar samen, wij hebben voor ieder feest het juiste kado. Of je budget nu 5 euro, 10 euro, 15 euro of 20 euro is, wij hebben telkens een goed cadeau voor haar en hem. 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen