Top 3 Grappige Cadeaus Met Humor

Top 3 Grappige Cadeaus Met Humor

Om een origineel cadeau te vinden, helpt het vaak om eens te kijken bij de humoristische cadeaus. Daarvoor ben je hier aan het juiste adres! Met ons kleine assortiment aan unieke geschenken, zijn we er toch in geslaagd om ook een aantal grappige cadeaus toe te voegen. We stellen ze graag aan je voor:

Kroonkurk Schieter

Wie graag bier uit flesjes drinkt, kan deze flesopener zeker gebruiken. Door de kroonkurk van een fles te verwijderen, herlaad je dit pistool. Op feestjes kan je hiermee wedstrijden houden om dingen omver te schieten of je kan bijvoorbeeld je crush plagen. Als je creatief bent, kan je absoluut deze kroonkurk schieter gebruiken om drankspellen nog leuker te maken!

Gokkast Spaarpot

Het lijkt onmogelijk om te sparen en geld te vergokken op hetzelfde moment. Toch is dat exact wat je met dit origineel cadeau kan doen. Dit is daarom een grappig en nuttig cadeau tegelijkertijd. Lijkt jou dit een origineel geschenk, neem dan ook een kijkje tussen onze originele gadgets.

Half Wijnglas

Ken je iemand die veel alcohol drinkt? Dan is dit een grappige manier om te zeggen dat er iets moet veranderen. Want met dit wijnglas halveer de hoeveel alcohol dat je inneemt per glas! Dit kan de start zijn van een gezondere levensstijl!

Hopelijk hebben deze cadeau ideeën jou al wat inspiratie gegeven rond grappige cadeaus. Heb je toch niet gevonden wat je zocht? Dan kan je onze andere leuke originele cadeaus bekijken. Veel succes met jouw zoektocht!

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen