Ontspannende En Gezellige Cadeau Ideeën Voor Haar

Ontspannende En Gezellige Cadeau Ideeën Voor Haar

Ben je op zoek naar een cadeau voor haar dat rust of gezelligheid brengt in haar leven? Dan zijn dit onze beste ideeën voor jou! Deze grote en kleine cadeautjes kunnen een vrouw helpen relaxeren of kunnen haar dag opfleuren. Het zijn dus niet zomaar geschenken, het is een mooi gebaar om te geven aan wie het verdiend.

Massage apparaten om tot rust te komen

Een van de meest gekende manieren om te ontspannen, is een massage. Helaas is het niet altijd mogelijk om naar een massagesalon of wellness te gaan. Maar wat je wel kan doen, is een massage toestel cadeau geven.

nek massage toestel

Op het internet zijn er ontelbaar veel mogelijkheden om massage apparaten te komen. Bij KrokoGifts hebben we gekozen voor een eenvoudig design: een nekkussen dat masseert. Ideaal voor op reis dus.

hoofmassage spin

Een ander voorbeeld van een cadeau tegen stress is dit hoofdhuid massage apparaat. Het is niet elektrisch en is zeer gemakkelijk om te gebruiken. Hiermee is het gemakkelijker om iemand anders dan jezelf te masseren.

uitschuifbare rugkrabber

Deze rugkrabber dat je kan uitschuiven tot wel 52 centimeter helpt niet alleen tegen de jeuk, maar voelt ook aan als een massage voor je rug. Hij helpt dus ook ontspannen en tot rust komen.

Spelletjes en bezigheid-cadeautjes

Als iemand stress heeft, dan helpt het vaak door iets van afleiding te hebben, een bezigheid dat je aan iets anders doet denken dan datgene wat je onrustig maakt. Ons eerste cadeau idee is een kleine metalen 3D-puzzel. Wij hebben 12 variaties daarvan. 

metalen breinpuzzel

Een ander leuk denkspelletje is het volgende: je moet de kleurencode onthouden of zo snel mogelijk het lichtgevende knopje indrukken. Er zijn dus twee spelopties. 

geheugentrainer spel

Een cadeau dat de afgelopen jaren zeer populair was bij kinderen maar ook volwassenen, is de pop-it. Je kan er oneindig lang de bubbels mee indrukken.

pop it bal pop it rups

Anti stress bokskegel

Als je een cadeau zoekt tegen stress, maar je wil ook je frustraties uiten in plaats van te rusten, dan is dit het geschenk dat je zoekt. Door deze kegel onderaan met water of zand te vullen, gaat hij steeds weer rechtop staan nadat je er tegen bokst.

opblaasbare anti-stress bokskegel

Gezellige cadeaus voor vrouwen

Geef een cadeau dat warmte en gezelligheid in haar leven brengt. Dat kan met dit Snugs deken met mouwen. Je kan hem namelijk dragen zoals een lekker zachte hoodie!

Snugs deken met mouwen

Zoek je bovenop gezelligheid ook nog schattigheid, dan kan je deze mooie alpaca slofjes eens bekijken. Ze passen voor iedereen met schoenmaat 36 tot 41, dus ook voor kinderen.

alpaca slippers

Met deze ideetjes kan je zeker een leuk en origineel cadeau vinden voor een vrouw. Voor meer details kan je op de foto's klikken en voor meer inspiratie kan je onze andere artikels bekijken over cadeaus geven en krijgen. 

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen