leuke gadgets

Leukste en Beste Gadgets Voor Mannen 2024

Mannen zijn vaak geïnteresseerd in technologische snufjes. Dat kan zowel gaan over een nuttig apparaat als over een gadget dat er cool uit ziet. Dankzij deze top 10 gadgets voor mannen vindt jij zeker het perfecte cadeau voor hem!

Multitool Pen (6 in 1)

Is hij een sterke man die alles weet en alles kan? Dan is dit speciale gereedschap iets voor hem! Want in deze ene pen, zitten maar liefst 6 gebruiksvoorwerpen die vaak van pas komen. Het is een meetlat, waterpas, + schroevendraaier, - schroevendraaier, stylus (voor touchscreen) en natuurlijk ook een pen. Een ideaal cadeau voor de klussers en handige Harries!

 

Plasma Bal

Dit is misschien wel de meest fascinerende gadget ooit: de plasmabal! Door je vinger tegen de glazen bol te houden, kan je het plasma en de elektronen controleren. In het donker zorgt dit voor mooie lichteffecten. 

 

Uitschuifbare Rugkrabber

Iedereen heeft wel eens last van jeuk, maar niet iedereen kan er bij om te krabben. Daarom is dit eenvoudige hebbeding een must om in huis te hebben. Hiermee kan je elk plekje op je rug gemakkelijk bereiken. Hij is wel 52 centimeter lang! Bovendien doet het nog meer deugd om te krabben dan wanneer je je handen gebruikt.

 

Verborgen Kluis in Boek

Met dit handige gadget kan je geld of persoonlijke spullen veilig opbergen en verstoppen. Langs de buitenkant ziet het er uit als een normaal boek, maar binnenin zit een geheime kluis verborgen. 

 

Muts met LED Licht

Ken je een man die soms in het donker nog een wandeling maakt of gaat lopen. Of het nu is om de hond uit te laten of voor zelf beweging te hebben, veiligheid gaat voor alles. Met deze muts zie je niet alleen zelf beter wat er op je pad ligt, maar val je zelf ook beter op voor bestuurders. 

 

Opblaasbare Bokskegel

Ben je op zoek naar een oplossing tegen stress? Dan kan je onze opblaasbare bokskegel eens proberen! Door hem onderaan met water te vullen, komt deze kegel altijd weer recht. Zo kan je blijven doorgaan met je frustraties te uitten. 

 

Gokkast Spaarpot

Zoek je iets dat zowel nuttig als leuk is? Dan is de gokkast spaarpot iets voor jou! De naam zegt het zelf: het is een spaarpot en een gokkast in één. Dit motiveert mensen om meer te sparen, want hiermee wordt sparen beloond. 

 

100 Dagen Fitness Challenge

Voor mannen die graag aan sport willen doen maar niet weten hoe te beginnen, hebben wij deze krasposter. 100 dagen lang kras je elke dag een nieuwe fitnessoefening tevoorschijn. Ken je iemand voor wie dit een goede uitdaging is, dan is dit en ideaal cadeau voor hem.

 

Zo zie je maar dat er nog veel coole gadgets bestaan die je nog niet kende. En wij bij KrokoGifts doen er alles aan om iedereen kennis te laten maken met deze verborgen wereld. Of je nu op zoek bent naar iets leuk voor jezelf of een origineel cadeau voor hem, bij onze cadeaus voor hem vindt je zeker iets wat past.

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen