Cadeaus voor jongens en meisjes

Leuke Cadeaus Voor Jongens En Meisjes Tot 14 Jaar

 

Ben je op zoek naar een cadeau voor een meisje of jongen in jouw familie? Dan willen wij graag helpen! Wij hebben onze beste cadeaus voor kinderen gerangschikt: Cadeaus voor jongere kinderen bovenaan (bijvoorbeeld van 4 tot 6 tot 8 jaar) en cadeaus voor oudere kinderen onderaan (10 tot 12 tot 14 jaar). Denk als ouder toch steeds na of jij je kind oud genoeg vindt voor een specifiek cadeau.

Pop-It Bal

Voor alle kinderen en ook volwassenen bieden pop-its een leuke bezigheid. Je kan ermee oneindig lang de bubbels indrukken en daarna een "pop" geluidje laten maken. Het is bewezen dat dit cadeautje helpt tegen stress en verveling, maar ook goed is voor kinderen die zich moeilijk concentreren.

Geheugentrainer Spel

Deze game heeft twee opties: je kan de lichtgevende knoppen zo snel mogelijk indrukken of je kiest om de kleurencode te onthouden en correct na te bootsen. Dat laatste is niet alleen een leuke bezigheid, maar helpt ook om je geheugen te trainen.

geheugentrainer spel

Pop-It Rups met Zuignapjes

Voor een kind dat houdt van pop-its is dit iets super leuk! Deze Pop-It heeft de vorm van een schattige rups. Bovendien blijft hij hangen aan alle vlakke oppervlaktes, dankzij zijn zuignapjes.

pop rups met zuignapjes

Mini Voetbaltafel

Heb je twee kinderen die samen kunnen spelen? Dan is deze voetbaltafel het perfecte cadeau voor hen tezamen! Dankzij het kleine formaat kan je deze kickertafel overal meenemen en kunnen kinderen hem op hun eigen hoogte plaatsen.

mini voetbaltafel voor tafelvoetbal

Opgraving-set Edelstenen

Voor meisjes die dol zijn op mooie steentjes of jongens die graag voorwerpen uitgraven, is dit een leuk cadeau. Deze zeldzame steentjes zitten verborgen in een blok kalk. Met het meegeleverd borsteltje en beiteltje, kan je deze tevoorschijn halen.

opgravingsset edelstenen

Gokkast Spaarpot

Deze spaarpot maakt van sparen een leuke activiteit! Kinderen kunnen hun eigen centjes terughalen door aan de hendel te trekken. Zo tover jij je huis om tot kermis.

gokkast spaarpot

Alpaca Pantoffels

Deze alpaca slofjes zijn een ideaal cadeau voor meisjes die van schattigheid houden. Is jouw dochter of zusje helemaal gek op eenhoorns en lama's, dan is dit het geschenk dat je moet geven. Deze pantoffels passen van maat 36 tot 41.

alpaca voetwarmer

Darts set

Heeft je zoon of broer nog een muur vrij op zijn slaapkamer? Geef dan deze darts set cadeau! Deze ene darts set met 6 darts kan het begin zijn van een leuke hobby! Jullie kunnen natuurlijk ook samen als gezin spelen.

darts set bevat 1 darts bord en 6 darts pijltjes

Haarkrijt

Vanaf een bepaalde leeftijd gaan jongeren op zoek naar hun eigen stijl. Vooral meisjes kiezen er soms voor om een andere haarkleur te proberen. Dit haarkrijt is ideaal omdat het maar tijdelijk is en geen schadelijke stoffen bevat. Kinderen kunnen het ook gebruiken om hun haarkleur bij hun Carnavalskostuum te doen passen.

haarkrijt

Dit waren ze dan, onze cadeau voor jongens en meisjes. Hopelijk heb je inspiratie opgedaan of misschien weet je al nu precies wat je zoek. Wil je meer details of nog meer cadeautjes bekijken? Bezoek dan onze collectie "cadeau voor kind"! 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen