moeder krijgt cadeaus

Leuke Cadeau Ideeën Voor Moederdag

Op Moederdag is het natuurlijk de bedoeling om onze moeder te verrassen. En hoewel je haar op verschillende manieren kan laten weten dat je haar dankbaar bent, focussen wij ons vooral op moederdagcadeaus. Hier zijn onze beste cadeau tips voor Moederdag: 

Luxe Moederdag cadeau

Ben je op zoek naar een stijlvol cadeau voor je moeder? Mag het iets speciaals of exclusief zijn? Dan hebben we hier zeker enkele cadeautips voor jou:

Snugs Deluxe deken met mouwen

Dit fleece deken straalt pure gezelligheid uit! Hij is ongelofelijk zacht en kan gemakkelijk doorheen het huis gedragen worden. Als je in de zetel zit, is dit deken lang genoeg om je voeten te bedekken. Er is een vakje voorzien om je handen warm te houden. Zo heb je alle voordelen van een normaal deken, plus die van de mouwen!

Cocktail shaker set

Dit cadeautjes is ideaal voor alle gelegenheden. Geef hem aan je moeder als ze houdt van experimenteren met smaken, of als ze gewoon graag cocktails drinkt. In deze set zit alles wat je maar nodig hebt! En met het inbegrepen receptenboek kan zelfs iedere beginnen direct starten!

cocktail shaker set met receptenboek

Relaxerende cadeaus voor Moederdag

Elke dag levert onze moeder inspanningen om ons leven gemakkelijker te maken. Het wordt tijd dat we iets terugdoen. Je kan haar dus een ontspannend cadeau geven voor Moederdag. Hier is onze suggestie:

Nekmassage kussen

Originele Moederdag cadeaus

Wil je echt speciaal en bijzonder kado geven op Moederdag? Dan kan een vleugje humor misschien van pas komen. Let wel op: niet iedere moeder houdt van grappige geschenken. 

Half wijnglas

Veel mensen drinken graag wijn, de ene al meer dan de ander. Met dit uitzonderlijk cadeautje voor Moederdag zeg je op een grappige manier dat te veel wijn niet gezond is. Want met dit wijnglas halveer jij je wijnconsumptie! 

half wijnglas

Led lichtbox (voor persoonlijke tekst)

Houdt jouw mama van sfeer en decoratie? Dan is dit cadeau exact wat je zoekt! Hiermee kan ze het hele jaar door een passend tekstje kiezen voor in de woonkamer of voor het venster. Je kan er natuurlijk ook zelf een persoonlijke boodschap op tonen voor Moederdag, zoals "I love mama".

een lichtbox die licht geeft met aanpasbare tekst

Zoek je nog meer Moederdag cadeau ideeën? Bekijk dan zeker onze collecties voor vrouwen. Denk je eerder aan een leuke activiteit voor Moederdag? Lees dan onze andere artikels om meer inspiratie op te doen. Maak er alleszins een leuke dag van, want dat hebben onze moeders verdient! 

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen