vrouw viert verjaardag alleen

Jezelf verwennen met een leuk cadeau? Dat doe je zo!

Het hele jaar door zijn er momenten om cadeautjes te geven en te krijgen. Toch kan het gebeuren dat iemand vergeet om jou terug te verrassen of misschien kreeg je iets dat je niet wou. Gelukkig is er altijd iemand die altijd het beste voor heeft met jou en die jou door en door kent. Jij zelf! 

Meer tijd voor jezelf

Soms kan de drukte van het dagelijks leven zeer vermoeiend zijn. In dat geval moet je jezelf meer rust cadeau geven. Laat de mensen om je heen weten wanneer jouw tijd voor jou alleen is. Wanneer je veel verantwoordelijkheden draagt, dan is dit een noodzakelijk kado voor jezelf.

vrouw slaapt uit op de zetel

Jezelf verwennen met cadeau

Tijdens een moment voor jezelf kan je er ineens ook een verwenmoment van maken. Doe een activiteit dat je al lang hebt uitgesteld of trakteer jezelf in een massagesalon. Je kan jezelf ook verwennen met een ontspannend cadeau zoals een massage toestel. 

nek massage apparaat

Hoe koop je iets leuks voor jezelf?

Als je hebt besloten om jezelf een welverdiend cadeautjes te kopen, dan is de vraag natuurlijk: "Waar en hoe vind ik een cadeau voor mezelf?" Hier zijn onze tips:

Je hobby's

Iedereen heeft wel iets dat die graag doet, maar wat niet altijd kan. Misschien heb je er amper tijd voor of niet voldoende budget. Deze keer zijn er gelukkig geen limieten! Afhankelijk van wat het precies is: koop jezelf een cadeautje rondom je hobby's of betaal om je favoriete activiteiten te kunnen doen.

bowling als hobby
(Photo by Pavel Danilyuk)

Je favoriete winkel

Hou je van shoppen? Geef jezelf dan een budget voor je verjaardag, Kerstmis of eender welke gelegenheid waarbij een cadeau past.

Koop een nuttig cadeau

Als jij jezelf écht vooruit wil helpen, dan kan je een functioneel geschenk in huis halen. Identificeer welke problemen je in het dagelijks leven ondervind of wat beter kan. Zoek vervolgens een product of gadget dat de oplossing biedt. Je bent jezelf eeuwig dankbaar hiervoor!

muts met Led lamp

Online originele cadeaus

Iedereen kan iets voor zichzelf kopen. Helaas is het dan verassing zoals wanneer iemand anders iets voor jou koopt, tenzij je een leuk cadeau voor jezelf kiest op een webshop voor originele cadeaus. Duik in de wondere wereld van de gadgets en cadeautjes en laat je verassen door geschenken waarvan je niet wist dat ze bestonden.

gokkast spaarpot machine

Cadeaus voor singles

Niets houd je tegen om een valentijnscadeau voor jezelf te kopen. Jij bent tenslotte de persoon die de meeste waarde brengt in je leven. Natuurlijk moet je geen single zijn om jezelf te verwennen. Hier zijn enkele cadeau ideeën die je misschien leuk vind:

Cadeau voor jezelf vrouw

Als warmte en gezelligheid jouw ding zijn, overweeg dan dit knusse dekentje als kado voor jezelf. Hij heeft mouwen zodat je hem als hoodie kan dragen doorheen het huis.

gezellig deken met mouwen

Cadeau voor jezelf man

Dit geschenk is er voor iedere man of vrouw die graag met smaken experimenteert. Dankzij het receptenboek kan je meteen aan de slag gaan!

cocktail shaker set met receptenboek

 "Een verjaardagscadeau voor mezelf kopen is raar."

Een cadeau kopen voor jezelf is absoluut niet raar. Sterker nog, het laat zien dat je om jezelf geeft. Bovendien weet jij wat je wil, dus zal je zeker niet teleurgesteld worden. Ik wens jullie veel plezier in jullie zoektocht!

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen