mannen en vrouwen lachen om grappig cadeau

Leuke Grappige Cadeaus Voor 1 April

Op dagen zoals 1 april mag er eens goed gelachen worden. Dat is zeker. Hier zijn een paar leuke en grappige cadeaus die voor elke gelegenheid een vleugje humor brengen. 

Gokkast Spaarpot

Dit uniek cadeau maakt van sparen een leuke bezigheid! Met deze spaarpot machine kijk je telkens uit naar de volgende euro die je kan sparen. Test regelmatig je geluk door aan de hendel te trekken, want bij winst krijg jij je munten terug!

gokkast spaarpot

Half Wijnglas

Ken je iemand die te veel wijn drinkt? Geef dan dit grappige wijnglas cadeau om te tonen hoe die persoon half zoveel wijn kan consumeren.

half wijnglas

Kroonkurk Schieter / Cap Gun

Drink je graag bier of frisdrank? Dan kan je met deze flesopener de kroonkurk verwijderen en afvuren. Ideaal voor op feestjes dus! 

kroonkurk schieter

Pop-it Rups met Zuignapjes

Dit grappig rupsje is een leuk cadeautje om te geven aan kinderen of volwassenen die van pop-its houden! Bovendien blijft deze rups hangen aan ieder glad oppervlak. Hij helpt tegen de stress en verveling!

rups pop it

Mens-Erger-Je-Niet Drankspel

Dit leuke gekke cadeau is perfect voor feestjes en avonden met vrienden! In plaats van pionnen staan er nu drankbekertjes die je kan vullen met je favoriete drankjes!

 

Een cadeau vol humor kan je aan veel mensen geven: een grappig cadeau voor een vriend, vriendin, man, vrouw. Je kan het ook cadeau geven tijdens speciale gelegenheden zoals een vrijgezellenfeest, housewarming of als huwelijkscadeau of afscheid cadeau voor een collega. Met deze grappige cadeau ideeën kan je verschillende personen op een bijzondere manier verassen.

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen