KrokoGifts: de cadeauwebshop voor België en Nederland

KrokoGifts: de cadeauwebshop voor België en Nederland

Wij hebben de ambitie om de grootste online cadeauwinkel van Europa te worden. Om dat te bereiken moeten we eerst de grootste zijn in onze eigen streek. Daarom is ons eerste doelwit het Nederlandstalig taalgebied. 

Als beginnende webshop in België, hebben we niet meteen het grootste doelpubliek voor onze cadeautjes. Maar aangezien Vlaanderen en Nederland dezelfde taal spreken, is het natuurlijk logisch om ook Nederland aan ons servicegebied toe te voegen.

Internationaal, maar toch lokaal!

Veel webshops die internationaal gaan, kiezen voor Engels als primaire taal. Bij KrokoGifts willen we dat iedereen een persoonlijke band voelt. Daarom is ons doel om een perfect 3-talige website te worden met Nederlands, Frans en Duits. Zo kunnen mensen in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland allemaal in hun eigen taal shoppen! Op dit moment zijn Nederlands en Frans al actief.

Pakketjes internationaal verzenden

Hoe meer landen, hoe groter onze doelgroep potentiële klanten. Dat is het grootste voordeel van internationaal gaan. Toch heeft het ook wat nadelen: 

Bij alle pakjesdiensten zijn de tarieven voor internationale zendingen veel duurder dan bezorging in eigen land. Om leveringen naar Nederland aantrekkelijker te maken, hebben wij onze prijzen hier en daar verlaagd. Op die manier lijden we een paar euro's verlies, maar het is natuurlijk voordeliger voor de klanten.

Voordelige levering in onze eigen buurt

Onze uitvalsbasis is gelegen in Galmaarden, Vlaams-Brabant. Om lokaal meer te verkopen, bieden wij de mogelijkheid om voor een lokale levering te kiezen. Dit is van toepassing in het gebied Geraardsbergen-Ninove-Pepingen. Afhankelijk van uw woonplaats in deze regio, komen wij persoonlijk uw bestelling bezorgen aan 1€ (zeer dichtbij) of 3€ (iets verder). Bovendien kan u zelf enkele tijdstippen en datums voorstellen waarop het voor u past.

Onze toekomstvisie

In de toekomst willen wij ons assortiment aan originele en leuke cadeaus natuurlijk verder uitbreiden, zodat meer klanten iets vinden wat hen aanspreekt. En wat onze internationale aspiraties betreft, willen we in meerdere landen een KrokoGifts locatie openen, zodat we in elk land binnenlands kunnen verzenden. Overal goedkopere leveringen dus!

Wil je meer weten over ons verzendbeleid? Dan kan je hier meer bekijken.

Terug naar blog

Reactie plaatsen